Werk In Uitvoering -100% Musical

Klik voor onze site op de volgende link:

Werk In Uitvoering_100% Musical

 

Wat

Wij geven het toe: we zijn verslaafd……..volledig en compleet verslaafd……aan MUSICAL.  En wat is er nu mooier dan andere mensen mee slepen in onze verslaving. Vandaar dat we Werk In Uitvoering - 100% musical lessen zijn gestart.

We werken vanuit de voorstelling. Dat wil zeggen dat we bij aanvang van het seizoen al meteen kiezen welke groep welke productie gaat spelen. Deze productie in al zijn facetten, dus niet alleen verhaal, muziek en choreografie, maar ook historie, schrijver en componist en b.v. diverse uitvoeringen, gebruiken we als leidraad voor de lessen van dat jaar. Uiteraard aangepast per leeftijdsgroep en met aan het eind van het seizoen onze eigen versie van de musical. We hebben dus naast lessen vol zang, dans en spel ook ‘zittend’ les; leren kijken en luisteren naar materiaal en elkaar.

En breekt het Tony award seizoen aan (Oscar’s voor theater in Amerika) dan duiken we daar ook in.  Veel te leuk en leerzaam om aan ons voorbij te laten gaan.

Kernwoorden: Hard werken en hard lachen, leren, teamwork, een veilige plek, uitgangspunt is de productie, staan voor jezelf.  

Heb je nog nooit een musical gehoord of gezien maar ben je nieuwsgierig en klaar om in iets nieuws te duiken. Of ben je juist een enorme liefhebber. Kom dan mee leren, delen en samen ons in het zweet werken. Je horizon verbreden en grenzen verleggen.

Kortom; 100% musical voor iedereen!

 

Wie zijn wij

Mariëlle Peppelenbosch en Hester Visscher, twee docenten die elkaar hebben gevonden in hun liefde en passie voor musical. Acht jaar geleden ontmoetten we elkaar tijdens London College of Music studie en examen week. Zeven dagen lang iedere dag samen in de auto praten, zenuwen, lachen, stil zijn, en dat al 8 jaar lang iedere Mei. En ieder jaar weer diezelfde klik, een diepe passie en liefde voor de manier waarop verhalen worden beleefd en geuit in musical. Inmiddels heeft Hester haar diploma ALCM in Teaching en Mariëlle haar LLCM in Performing behaald, beide naast andere diploma’s en workshops.

Hester heeft alweer 5 jaar haar eigen zangstudio vanuit waar zij werk als zang- ,theater- en musical docente. Dit naast haar werk als zangeres en presentatrice en het verzorgen van workshops op het gebied van presentatie en stemgebruik.  Mariëlle werkt inmiddels als docente bij ROC theatergroep Trots  en heeft haar acteer diploma van Summa college All Round Artiest behaald.    

Wij vinden elkaar in de voorliefde voor een goed verhaal, het docent zijn en samen met je leerlingen kei hard werken aan een mooi top product.

 

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Hier onder kun je alle informatie vinden wat betreft rooster, tijden, locatie en kosten.  De lessen op Woensdag starten op 15 september  en de vrijdag lessen starten op 1 oktober. Een proefles is gratis dus geef je op en kom mee doen. Aanmelden voor de open les kan via e-mail of WhatsApp. Wij hebben tijdes de open les de inschrijfformulieren klaar liggen.

Om iedere leerling alle aandacht te kunnen geven, houden wij ons aan een maximaal aantal leerlingen per klas dus vol = vol.

 

Social media

Volg ons ook via Facebook en Instagram

 

 

Rooster / Tijden / Kosten

 

Leeftijd

Dag

Tijd/prijs

1

7-10 jr

Wo

15:15u-16:15u

     

€197   (€7 per les)

2

11-14 jr

Wo

16:15u-17:30u

     

€224   (€8 per les)

3

15-18 jr

Vr

18:30u-20:00u

     

€252   (€9 per les)

4

Volwassen

Vr

20:00u-21:30u

     

€280   (€10 per les)

Agenda / Locatie / Contact

 

Tarieven

Mijn lessen duren 30 of 50 minuten.
Je kunt privé lessen of met 2-en.

Agenda

Wil je een zangles plannen?
Kijk even naar mijn agenda wanneer je zou kunnen!

Blog

Tips, trucks en leuke annekdotes?
Lees mijn blog eens!