Tekst over zangeres

Zingen, ik heb het al op zoveelplaatsen en voor zoveel mensen gedaan;  tussen de boeken in een winkel tijdens een boekpresentatie, een intiem concert in een woonkamer met 10 man recht voor me op de bank, voor 800 man op een groot pudium terwijl je in dat zwarte gat kijkt, acapella op straat, als muzikaal behang tijdens een sjiek 7 gangen menu, tijdens begrafenissen en in een prachtig kerkjes tijdens een huwelijk  op 50-jarge verjaardag een mizikaal verhaal op maat, tijdens een 5 gangen dinee als muzikaal behang, tijdens een crematie, in een piep klein kerkje tijdens een bruiloft.....en altijd gaat het mij om het verhaal, de emotie.  Ik hoop mensen even mee te nemen naar een andere wereld, even vergeten waar we nu zijn en mee gaan op de energetische stroom van woorden en muziek.

Alleen of samen met muzikant Rik van der Sanden zing ik o.a. easy listening, pop, jazz, chansons, muziektheater en musical.

Programma's op maat zijn geen probleem, dat vind ik zelfs erg leuk om te doen. Vertel mij wat de gelegenheid is en de beoogde sfeer en ik maak een avond op maat.

 Heeft u interesse? Samen komen we tot een muzikaal concept op maat voor uw feest of evenement.  U kunt bellen of het contactformulier invullen.

Hester