Gezocht: Jonge creatieve theater liefhebbers

Oss_ Een geheel eigen theatervoorstelling, voor en door de jeugd uit Lith, Oss en omgeving: vanaf zaterdag 26 oktober kunnen tieners van 10-14 jaar tussen 11:00 en 12:00 samen in wijkcentrum de Hille gaan werken aan hun eigen complete theatervoorstelling. We gaan niet alleen werken aan tekst, dans en zang, maar ook onderdelen zoals geluid, licht en decors worden door jullie, de leerlingen samen bedacht en tot een voorstelling gemaakt.

 

Ik geef als musical docente al een aantal jaren theaterlessen aan peuters, kleuters en tieners bij o.a. Wijkcentrum de Hille in Oss. Het viel mij op dat de leerlingen bol van creativiteit en fantasie staan. Waarom dan als docent alles bedenken terwijl de leerlingen zelf heel goed weten wat en hoe ze iets willen vertellen en spelen?

We gaan samen aan de hand van het thema ‘Deuren’ een voorstelling creëren. Welk verhaal zit achter welke deur? Niet alleen verhaal en tekst komen aan bod, maar ook de andere onderdelen die bij een voorstelling van belang zijn. Wat doet de kleur van de lampen met je scene? Wat voor muziek past erbij? Hoe maken we een kostuum? Hoe ontwerp en bouw je een decor? En dan komt alles samen in een voorstelling op zaterdag 6 juni 2020!

Houd je van toneelspelen of juist musical? Of ben je heel creatief maar sta je zelf liever niet op het toneel? Of vind je alles rondom theater leuk? Kom naar de kennismaking op zaterdag ochtend 26 oktober (11:00-12:00) in Wijkcentrum de Hille in Oss. 

De proefles kost €2,-. Kosten overige lessen €6,- per les.  Voor alle datums zie AGENDA

Voor meer informatie en/of aanmelden voor een eerste (proef-) kennismaking:

Hester Visscher, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06 29454533

Christa van Tiel (Wijkcentrum De Hille) , tel 0412 642777   

Hopelijk tot de 26e!

Hester Visscher