Kerstconcert met Jeugd Project Koor Lith

Op zaterdag14 december organiseerd de Lithse Fanfare een kerstconcert. Hiervoor zijn we op zoek naar jeugd die het leuk vindt om te zingen, zodat we samen een Jeugd Kerst Project Koor kunnen vormen.

 Hou jij van de gezellige kerstsfeer? Vind jij het leuk om samen te zingen? Lijkt het je leuk om een prachtig concert te geven samen? Dan zijn we op zoek naar jou!

In 9 lessen en repetities zal ik jullie professioneel begeleiden en zullen we samen naar het Kerstconcert toe werken. Daar gaan we samen met het fanfare jeugdorkest een deel van het concert invullen.

De lessen starten direct na de herfstvakantie op woensdag 23 oktober van 18:30 tot19:30 uur. Ook zullen er enkele repetties op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 samen met het orkest plaats vinden. En er wordt nog een repetitiemiddag ingeplant. De kosten zijn €35,- pp dus slechts €3,50 per keer.

Wil je je aanmelden of meer info: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fanfare Lith