Eerste 'Laatste Nieuws'

Dit is het eerste ‘laatste nieuws’ van Zanghuis Hester! Whiehieeeeeee

Voor deze internet-computer-digi beet is het echt een enorm feestje om te kunnen roepen “De nieuwe site is online!!!” Want wat vind ik het toch altijd weer een bevalling.

Toevallig heeft het ook ongeveer 9 maanden geduurd van eerste idee tot nu. Tja, ik wil iets simpels, eerlijks, goed te lezen, alle informatie overzichtelijk en voor mij te onderhouden. Moet kunnen toch? Oh ja, en graag ook binnen budget. Vind maar eens iemand die van al die ideeen die door mijn hoofd sjezen een plaatje kan maken. Zie daar Remco van CrossMediaCreations. Hij kent mij als zangeres, als docente en mijn absurde werk schema’s van soms weken geen tijd hebben om ergens over na te denken en dan weer 10 ideeën achter elkaar, het liefst 's avonds laat. Het gaat ongeveer zo: "hoe log ik ook alweer in Remco"…"waarom doet íe nou niet wat ik vraag?" …"ho stop....in Jip en Janneke taal graag"......."help, het systeem doet iets raars”, enz. Kortom, bedankt voor je geduld,  enthousiasme en uurtjes samen doorwerken, Remco!

En hoe trots ben ik wel niet. Het is gelukt om een site te maken welke weerspiegelt hoe ik graag werk: vanuit rust, overzichtelijk, met hart en humor. En nee, net als hoe ik denk over docent zijn (altijd blijven leren en je bent noooit 'klaar' ) is deze site nu niet 'klaar'. Ik wil er nog van alles aan aanpassen en toevoegen. Ik hoop dat u kunt vinden wat u zoekt en heeft u nog  tips, kom maar op, ik weet nu hoe het werkt. En anders roep ik gewoon "REMCOOOOOOOOO!!".

Hester